Alvinne kommer till Sverige!

På lördag den 23:e juli har alla Alvinne-fans chans att träffa Davy Spiessens från Alvinne, dricka en uppsjö av deras samt avnjuta en fyrarätters middag. Detta heliga event äger som sig bör rum i en kyrka. Visst låter det fantstiskt!

  
Det är Nässjös ställe nummer ett, Vita Amandi, som fått den stora glädjen att hysa detta finbesök från Belgien. Med tanke på kökets ambitioner samt kvaliteten på ölen så kan det här inte bli annat än en kanonkväll. Tyvärr har jag inte möjlighet att närvara eftersom jag befinner mig långt från Småland men jag råder alla att försöka få en av de 40 platser som finns att tillgå.

   
 Ring och boka plats på 0380/15600 och få en garanterad häftig upplevelse.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s