Dochter van de Korenaar gör det igen!

För fjärde gången på kort tid plockar Ronald Mengerink på Dochter van de Korennar hem guldmedalj i ‘publikens val’ på Zythos. Faktum är att jag inte är förvånad eftersom Ronald till skillnad från många av de andra bryggarna lägger både tid och pengar på marknadsföring samt social medier. Det ger uppenbarligen resultat!

Vidare kan jag tillägga att Ronald hade ständigt en lång kö till hans monter och målet var att servera över 1000 öl under de två dagarna som festivalen håller på och jag är tämligen säker på att han lyckades!

 Den vinnande ölen är La Renaissance som är bryggeriets tolkning på en traditionell IPA och vad som händer med produkten över tid under lagring på ekfat. Produkten har släppts efter ett halvår, efter ett år och efter ett och ett halvt år. Vilken av dessa tre varianter som vann är oklart men jag gissar på att det är den som har längst lagring.

Skrubbe säger grattis och återgår till två nya belgare från Martens han fann under en shoppingtur på semestern i Italien…

  

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s