Dagen-efter-vernissage-lycka…

Idag drabbades jag av ett stycke eufori när jag insåg vilka fantastiska människor jag omger mig med.

  
Igår öppnade äntligen min välgörenhetsutställning +CONST och jag hade inte kunnat drömma om det otroliga gensvar det innebar. Under kvällens gång var det säkerligen 200 personer och besökte detta lilla galleri. Precis som jag önskat och hoppats blev fusionen mellan konstmänniskor och ölpersoner total! Vilken lyckträff!

  
Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla ni hjältar som kom förbi och förgyllde denna junikväll. Ett super-duper-extra-stort tack vill jag ge konstnären Martin Holm (vars verk ni ser här ovan) som tillbringade sex timmar i galleriet och hängde alla 64 verk på denna minimala yta. Guldstjärna!

Nu kör vi dag 2 och gå gärna in på hemsidan om ni inte har chans att komma förbi!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s