Ölglas och ölmemorabilia till högstbjudande!

Jag ber om ursäkt om mina inlägg fokuseras på min välgörenhetsutställing för närvarande men det är där mycket av min vakna tid befinner sig. Jag hoppas ni har överseende med detta och betänk att det går till ett gott syfte!

Dagens inlägg är inget undantag utan idag vill jag flagga för en specialauktion där ölglas och ölprylar kommer att gå under klubban. Dessa saker kommer bara att kunna ropas in på plats och vill man delta kör vi igång mellan 18-19.

   
    
    
   
Förutom dessa saker har jag plockat ut lite härliga flaskor från min privata källare som kommer att avnjutas under kvällen gärna i utbyte mot bidrag till Barncancerfonden.  För att ni ska få en hint om vad som finns att smaka på kan ni slänga ett öga på nedanstående bild och totalt är det ett 20-tal flaskor!

  
Jag hoppas vi ses på Galleri Riddaren i Gamla Stan under kvällen.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s