De Cam på webben…

Eftersom mitt gräsänklingsjag hade den goda smaken att åka till Akkurat och få den här superba drycken till livs igår är jag lite sen på bollen men det var det värt…

  
I alla fall ligger det till som följer. För 35 minuter sedan fyllde Systembolaget sina webbhyllor med två öl från den eminenta blandaren De Cam som även bedriver en urtrevlig bryggpub vilken andas tradition och spindelväv… 

  
Först ut var ett fåtal av denna ursköna fruktblandning. Körsbär, björnbär och framför allt krusbär i snygg symbios. En träffsäker kombination som funkar nästan jämt. De Cam Lambiek Special är som sig bör väldigt olika och just denna batch har jag testat men jag har aldrig upplevt någon dålig variant av denna nektar. En smygfavorit i Skrubbes bok som tyvärr tog slut i ett jehu…

  
Öl nummer två är en superduper hallonfusion. I sitt esse är denna produkt en kombatant värdig namnet men tyvärr har den varit lite ojämn. Jag hoppas att den här batchen levererar för då är det en kanonsyrlig men magisk hallonbomb. Skynda att logga in för jag noterade att det fanns ca 70 flaskor kvar…

Nu blir det Skrubbetorsdag.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s