Systemsläpp och premiär

Om mindre än 24 timmar släpps det ånyo en mängd härliga produkter på Systembolaget. Dock är bara en av dem från Belgien men i och med allt som händer nu med ölfestivaler, ölevents och ölresor kan det vara skönt för plånboken att vila lite…

 Äntligen får fler svenskar chans att uppleva denna moderna, torra, nattsvarta sessionstout. Smakrik och fyllig, låg i alkoholen (för att vara belgare) och trevlig till mat. Stouterik från De la Senne passar hösten som foten i gummistöveln. Ett givet köp när löven lämnar träden och vinden börjar bita ifrån.

  

De la Senne är aktuell på fler fronter i Sverige och redan kommande onsdag har Chin Chin Tjinook världspremiär på Akkurat. Det är Oliwer Twists och Akkurats ‘husöl’ Tjinook som fått en belgisk själ när Nynäshamn var och bryggde på De la Senne tidigare i år. Äntligen börjar det dyka upp samarbetsöl mellan svenska och belgiska bryggerier vilket sannerligen är på tiden..

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s