T minus 0 och webbcrash!

Då har mitt kära skötebarn Södvik Säsong äntligen landat på Systembolagets hyllor och jag är stolt som en tupp! 

 
När jag på gled in vid 10.02 på Systembolaget hade jag redan lagt en beställning på nätet eftersom jag inte orkade släpa mer än nödvändigt. Klart, trodde jag. Dock blev jag varse efter 20 minuter att Systemets hemsida crashat och att min beställning inte gått igenom. Panik!

  
Dock löste det sig och nu ligger min beställning och skvalpar i cyberrymden. Efter att jag äntligen fått iväg  iväg den så fanns det endast 52 flaskor kvar i webbsaldot. Jisses, vilken rush! Lägg därtill att de fyra butiker som beställt den sålt bort ett gäng beräknade jag att 75% av alla Södvik Säsong tagit slut. Jag kan bara buga och bocka…

 Årets version av ölet är som jag sagt bryggd på Eskilstuna Ölkultur. Bryggeriet är också Sveriges enda bryggpub och det är lagligt på grund av det är en medlemskrog. För närvarande befinner sig ca 50 av bryggeriets medlemmar på medlemsresa i Belgien! Igår när jag pratade med dem så berättade de att de skulle tillbringa natten på ett hotell i närheten av Brasserie d’Achouffe och att de senarelagt avresetiden idag eftersom många av resenärerna ville beställa ölen. Hoppas de hann innan webbsidan crashade…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

3 tankar på “T minus 0 och webbcrash!

  1. Den kraschade för oss också här i Belgien men vi fick igenom beställningarna i bussen på väg till Bastogne. Phuuuu……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s