Ölen tar mig till fantastiska platser…

Som ni säkert känner till åker jag runt i riket och håller ölprovningar för de som vill. Det är min mission att bilda svenskarna om belgisk öl. Jag har stått mitt ute i skogen, varit på bankkontor, fotostudios, stugor, mattbutiker och reklambyråer. Jag hållt provningar i bland annat Tranås, Västerås, Falun, Malmö, Göteborg, Borlänge, Fagersta, Motala och Ljungskile. 

 Igår fick jag besöka ytterligare en plats. Gårdagskvällen bjöd på en introduktionsprovning i det lilla samhället Bälaryd där jag fick nöjet att bevista Bygdegårdens ombyggda vedbod. Det blev en lyckad kväll med idel nöjda gäster. Ytterligare tio nyfrälsta i den belgiska ölen får man anse som en god helg. Nu är det dags att ladda för en ny vecka i ölets tecken…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s