Skrubbe-box!

I Belgien finns det en uppsjö väldigt bra ölbutiker och en av dem heter Bierhalle Deconinck och ligger i Vichte. På senare år har den seglat upp och är bland de bästa i landet!

  
Förutom att var väldigt ajour med vad som händer på den belgiska ölscenen var det även de som arrangerade årets ACBF. Utöver detta har de producerat två unika öl tillsammans med Alvinne och det övriga ubudet på butiken är gigantiskt. Det var dels på grund av detta samt deras otaliga frestelser på facebook vilket äntligen fick mig att fråga någonting som aldrig hänt mig förut…

  

Eftersom jag träffat innehavarna av butiken ett par gånger föreslog jag helt sonika att de skulle skapa en Skrubbe-Box där de sparar alla fantasika brygder de har tillgång till. Tack vare dess fantastiska butiksinnehavare Stijn finns det numer en sådan låda och nästa gång jag har vägarna förbi kan jag hämta ut de rariteter jag valt. Detta är en stor ynnest och min glädje är obeskrivlig. 

Tack Bierhalle Deconinck och tack för uppmärksamheten!

Jens Skrubbe

1 tanke på “Skrubbe-box!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s