Smått och gott i Skrubbes värld…

Knappt har röken lagt sig från gårdagens drabbning förrän planeringen för nästa fatölsövertagning. Nästa event kommer att äga i rum i slutet av augusti eller i början av september.

  
Denna gång är det Van Steenberge som skickar upp ett gång fat och jag ska ligga på Jef Versele så att han också förärar oss med ett besök men jag får anledning att återkomma i ämnet.

Angående mitt lilla skötebarn, Södvik Säsong, nåddes jag av mycket glädjande nyheter igår. Ölen har jäst ut så till den milda grad att den kommer att landa på 7,4-7,5%. En värdig avslutning för en fantastisk öl.

  
Ånyo kommer ni inte kunna undvika dagen när denna produkt når Systembolagets hyllor, det lovar jag er. Som sagt har vi valt att släppa den på småflaskor för att fler ska kunna ha glädje av den och målet är att vi ska buteljera ca 1200 stycken.

  
Sist men inte minst vill jag bara skvallra om att i höst (inte riktigt klart när) kommer Belgoklubben att släppa ytterligare en ytterst limiterad surlåda! Då gäller det att hänga på låset vill jag lova. Ha nu en trevlig helg!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Smått och gott i Skrubbes värld…

    • Ja, det var den listan jag fick. Ölen dog i slutet på 2000-talet och hölls vid liv pga en blek fuskkopia som gjordes till Monks Café i Philladelfia. Dock hintade Jef om att det eventuellt var en brygd de skulle ta upp igen eftersom världen skriker efter ‘sours’. Jag hoppas det är en uppvaknad Bios! Ses vi, eller?
      Trevlig sommar/
      Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s