VÄRLDSNYHET!

Då var det äntligen dags. Detta har öldrickande människor väntat på sedan 1948 när denna ölen föddes. Idag kan Skrubbe avslöja att…

 
Abbaye de Scourmont kommer att släppa deras prestigeprodukt Chimay Bleue på fat! Smaka på det! Denna magiska produkt är många öldrickares favorit och det har tisslats och tasslats kring detta ämne under de senaste fem åren. Nu har ett par oberoende källor bekräftat att bryggeriet håller på att uttveckla den på fat i och att bryggeriet blygsamt kommer att provtesta den under hösten.

 
Jag lovar och svär att jag ska göra allt i min makt för att få hit den till Sverige! Nu suger vi på denna karamellen så återkommer jag i ämnet….

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

  

2 tankar på “VÄRLDSNYHET!

  1. Ett litet stavfel, om jag får påpeka det: det heter Chimay Bleue med -e på slutet. (För språknördar: franska ölnamn är som regel feminina i enlighet med ordet bière. Undantag: Orval är maskulinum enligt lokalt språkbruk.)

    • Tack Hans.
      Detta var mer ett slarv- än ett stavfel. Dock har jag aldrig tagit reda på varför det där extra e:t sitter där det sitter så det är värt ytterligare ett tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s