Zythosfestivalen 2015…

…är över och jag är tillbaka i Sverige. Som vanligt något trött men väldigt nöjd och i viss mån överväldigad.

   
 

Trots att ölen var i fokus är det svårt att komma undan den sociala aspekten. Mycket gamla vänner, en stor portion svenskar och en hel del nya bekantskaper. Vi får se vad som kommer ur alla dessa möten men det lovar gott…

   
 

Nå, hur var ölen? Med tanke på den ansenliga mängden jag hade att ticka förstod jag att det var en omöjlighet men jag lyckades ändå beta av ett 90-tal nya produkter. Nytt för i år var att festivalglaset var mindre och till min stora lycka serverades det bara 10 cl. Trots detta hälldes det ut åtskilliga öl. Som vanligt var det både toppbrygder och en del bottennapp men generellt var det väldigt snyggt och rent. 

   
 

Som sagt får vi vänta och se vad alla dessa öl och möten resulterar i. Dock är några saker redan klart och till exempel kan jag avslöja att Belgklubben kommer att få celebert besök av ingen mindre än Paul Walsh från tidningen Beer & Food på Stockholm Beer i år. 

  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s