Uppsala Beer & Whisky

Mitt under brinnande sportlov, åtminstone för mig, öppnar ytterligare en ny ölfestival. Med stora ambitioner och mycket engagemang drar Uppsala igång en festival där de räknar med 5000 besökare. Eventet pågår under två dagar med start fredagen den 27:e februari…

IMG_1594
Tyvärr har jag ingen möjlighet att vara med eftersom jag lär mig åka skidor men mina kollegor på Belgoklubben kommer att ställa ut och jag kan varmt rekommendera ett besök för den belgotörstige. Det kommer att serveras ett brett utbud av belgiska härligheter.

Logo_BK_NEW
Dock kommer vi ses snart under kommande festivaler i vår.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s