Ljungskile Turisthotell och andra ställen…

Efter att ha tillbringat helgen i Uddevalla och på Ljungskile Turisthotell kan jag bara konstatera att det var inte en dag för sent att jag besökte hotellet.
image
En välbesökt provning avslutades med en ännu mer välbesökt bar. En otroligt trevlig kväll med god stämning och fantastiskt värdskap. Det råder ingen tvekan om att detta ställe blir en fullvärdig ambassadör för Belgoklubben. Redan nu kan man inmundiga ett 80-tal belgare där de allra flesta serveras i profilglas och med Belgoklubbens hjälp ska vi nog lyfta den siffran upp emot 100-strecket.
image
Lägg därtill välsmakande mat och väl genomtänkta tilltugg samt charmiga rum och du har en pärla till ställe. Besök rekommenderas varmt.
På tal om bra ställen släppte Ratebeer ytterligare årstopplistor föregående vecka varav en sumerade årets bästa svenska ölställen enligt Ratebeerianer.
IMG_1344
Som vanligt, får man nästan tillägga, var både Akkurat och Oliver Twist omnämnda men till min stora glädje även Man in the Moon som förgående år firade 20 år med ett hejdundrande kalas. Utanför huvudstadens gränser blev även Göteborgsbaserade Tre små Rum, Ölrepubliken och The Rover prisade samt Malmökrogarna Hamnmästaren och Malmö Brygghus. Mitt kära Pressklubben lämnades återigen utanför denna prestigfyllda lista men skam till den som ger sig…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

1 tanke på “Ljungskile Turisthotell och andra ställen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s