Good Beer Guide Belgium

Nedräkningen har börjat! Nu är den äntligen på gång. Den enda guide du behöver för att mästra Belgien och dess ölscen.

20140210-102324.jpg
Efter år av bråk, krångel och uppskjutande kan vi snart äntligen inhandla den 7:e upplagan av Good Beer Guide Belgium. Boken är editerad av ölgurun Tim Webb. Den kommer på marknaden den 27:e mars och jag rekommenderar alla belgonomer att inhandla ett exemplar.

20140210-102602.jpg
Jag har haft extrem nytta och glädje av de gamla upplagorna. Den tar bland annat upp öltyper, bryggerier, krogar och ölbutiker runt om i Belgien. Ovärderligt. Vi brukar kalla den för ‘det nya testamentet’ och referera till Peter Crombecq’s ‘Bierjaarboek 1995-1996’ som ‘det gamla’. Har man dessa två böcker kommer man långt in i belgoträsket!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s