Souvenirshopen…

I och med att det är semestertider kommer jag dra ner på antalet inlägg. Efter att ha postat över 250 inlägg sedan starten i oktober 2012 känns det ändå som jag har levererat. Kul att så många har funnit min lilla blogg och det är ännu roligare att höra alla positiva ord! Det värmer.

20130701-215604.jpg
Semestertider är restider och nu har ni chans att besöka Belgien. En viktig del i turistandet är souvenirerna och under mina resor har jag hunnit samla på mig en del viktiga föremål (eller skräp som min fru kallar det). Här ovan ser ni en bråkdel av alla ölreklamtröjor jag förvärvat eller fått i kraft av mitt jobb.

20130701-220038.jpg
Förutom tröjor finns det en mängd andra klädesplagg. Kepsar, skjortor, mössor, bälten, förkläden, halsdukar, munkjackor och slipsar är bara en del i marknadssmarta bryggeriers reklambudget. Än så länge har jag inga ölrelaterade kalsonger men det är bara en tidsfråga!

20130701-220500.jpg
Nu för tiden har inte bryggerierna bara ölglas, ölunderlägg och barmattor till försäljning utan det finns en mängd pryttlar som de spyr ur sig. Klockor, pins, pennor, block, nyckelringar, magneter, öppnare, smycken och Gud vet vad är bara en bråkdel av allt som finns att tillgå. Jag har tack och lov rensat lite…

20130701-220812.jpg

20130701-220840.jpg
…men lite saker har jag tydligen kvar. Säkerligen finns det mer liggandes runt om i lägenheten men det man inte ser det tar man inte skada av!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s