Tredje möjligheten…

…som jag lanserade för några månader sen kommer att få sina första glada mottagare inom den närmaste veckan.

20130628-161149.jpg
Ni är några stycken som fortfarande suktar efter denna raritet och nu har jag kommit över några flaskor som jag tänkte vidarebefordra. Åter igen blir det lotten som avgör vilka som får öl men mitt löfte består! Alla som adresserat mig ska ha en Westvleteren XII innan året är slut.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s