Andra chansen blir tredje möjligheten!

Nu har det gått några dagar sedan jag sjösatte ”andra chansen”. Ni är många som vill få er världens bästa öl till livs och med all rätt. Jag har insett att jag inte vill eller kan spela ‘Gud’ och välja bland er som mejlat mig…

20130313-110529.jpg
…så därför har jag beslutat att låta lotten bli avgörande.
Dock ska ni som blir utan öl även denna gång inte bli allt för modstulna! Jag kommer behålla de namnen och se till att de får varsin Westvleteren någon gång under 2013. Med tanke på att mina resor och mina kontakter bör det vara både rimligt och genomförbart!
Det är min mission och det är ”tredje möjligheten”.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

1 tanke på “Andra chansen blir tredje möjligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s