Tokig födelsedag!

Igår var jag i Spanien och firade min brors femtionde födelsedag. Det kändes som ett tokigt upptåg! För ett par dagar sedan, närmare bestämt den 14:e maj, fyllde en av världens bästa bryggare år och igår blev han inte mindre än 58 år…

20130519-233307.jpg
Kris Herteleer som sedan 1980 driver bryggeriet de Dolle* Brouwers i Västflandriska Esen har enligt mig bryggt världens godaste öl. Förutom den så är hans övriga öl fantastisk och den belgiska bryggvärlden och även en del av mikroölstrenden är skyldig denna man ett stort tack! Jag vill ta tillfället i akt och skicka ett stort grattis till min bryggande vän. Må alla törstiga änglar stå dig bi!

20130519-234250.jpg
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*Dolle betyder tokig, galen eller knasig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s