Unik Sverigepremiär!

Vilket genomslag! Den första midsommarlådan är fulltecknad men anmäl er gärna gärna till HÖSTENS LÅDA!

De av mina läsare som anmäler sig på Belgoklubben (lösenord: tjuvstart) mellan 21/5 och 30/6 kan mejla ordet: ‘höstmörker’ till jens.skrubbe@gmail.com så kommer ni att erhålla en specialbonus!

Som jag har utlovat på Facebook släpper jag nu en ölbomb vårt land aldrig skådat och som läsare av min blogg får man några dagars förtur till premiäromgången!
Sveriges första ölklubb är här och ni är inbjudna på jungfruresan…

20130508-222147.jpg
Eftersom ni läsare och är intresserade av belgisk kvalitetsöl kommer ni att som de första i Sverige få möjlighet att gå med i den nystartade Belgoklubben!
Belgoklubben är en ölklubb och som medlem får man en låda med tolv stycken 75:or belgisk öl hem till dörren (alt. ombud) fyra gånger per år.

Alla läsare av bloggen får möjlighet att delta i vår premiäromgång lite före alla andra. Känner ni någon likasinnad är det bara att sprida både hemsidan och lösenordet!

Gå in på Belgoklubben och knacka in lösenordet: tjuvstart
Därefter är det bara att följa direktionerna. Välkomna!

Eftersom detta är en unik händelse och vi är först i Sverige är vi mycket intresserade av era synpunkter. Både ris och ros!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

3 tankar på “Unik Sverigepremiär!

  1. Pingback: Belgoklubben levererar belgisk öl hem till din dörr : BeerSweden

  2. Jag har registrerat mig som medlem – allt för att utöka min förståelse för Jens Skrubbes besatthet (eller är det Passion) av just den belgiska biran. Blir det några Jupiler? 😉

  3. Det här var verkligen välkommet. Jag ser med spänning fram emot vad kommande lådor ska innehålla. Hoppas på ett och annat syrligt och i vanliga fall svåråtkomligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s