Linköping Beer Expo 2013

På lördag den 9/3 är det ölfestivaldags igen. Då drar alla svenska ölfantaster till Linköping och Linköping Beer Expo och det är fjärde gången festivalen går av stapeln. Efter att ha varit utlokaliserat förra året är den åter tillbaka i Cupolen. Till mångas stora lättnad.

20130304-143321.jpg
Förutom grym öl från både små och lite större, choklad, mat och lite annat smått och gott så har mässan i år beslutat sig för att hushålla sig med ölguider från SÖF (Skandinaviska Ölskribenters Förening). Det är här jag kommer in i bilden. Jag är nämligen en av dem. Om ni befinner er, rådvill och törstig, på mässan och ser mig iklädd denna…

20130304-160952.jpg
…och min smula så är det bara att komma fram så ska jag göra mitt yttersta för att hjälpa och ledsaga dig! Som vanligt kommer mitt fokus ligga på belgarna och belgoklonerna men jag kan lite om ‘utländsk’* öl också. Kul satsning av festivalen och ett fantastiskt gig på en lördagseftermiddag. Vi ses, hoppas jag!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*All öl som inte har sitt ursprung i Belgien räknar jag som utländsk öl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s