Melodifestivalen…

Om man inte kan vinna mot dem, häng på dem…
Melodifestivalen får krogar runt om i vårt land att gå omkull och restauranger att gapa tomma. Vissa krögare har börjat inse att de inte kan konkurrera med tävlingen utan försöker få människorna att gå till dem och titta på underhållningen/eländet.
image
Ängö har de tagit ett steg längre och producerat en ekologisk lager som ska sjunga duett med evenemanget.
I Belgien ser man lite mer krasst på denna musiktävling som man endast har vunnit en gång*. Dock finns det öl med musikkoppling!
image
Jag har varit inne på Saxo förr men vi har en hel serie öl från Musketeers som heter Troubadour. Ett sällskap öl som andas renhet och stort hjärta. De flirtar ofta med USA och brygger en del rena jänkarkloner. Förvisso har Dirk hållt i taktpinnen men bra är det.
image
Vidare har vi den sjungande blondinen, Zingende Blondine, från det minimala t’Gaverhopke.. Blond öl med absolut gehör och kraft bakom tonerna. Bryggeriet gör också ölen Bittersweet Symphony tillsammans med Tired Hands och där ryktet talar om att Richard Ashcroft är inblandad. Tveksamt men kul rykte…
image
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*Sandra Kim, ”J’aime la vie” 1986

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s