Dan före dan före dopparedan…

Om ni inte har något bättre för er nästa onsdag är det åter igen dags för en livesänd provning med Belgoklubben. Denna gången delar vi på tre produkter ur Vinterlådan som dök in för någon vecka sedan.

Förutom kraftpaketet Gulden Spoor Quadrupel kommer vi att öppna den bärnstensfärgade julbrygden Delirium Noël samt jubileumsölen Arend Oak 135 Years från De Ryck. De sistnämnda kommer även att delta på länk från Herzele och berätta hur de tänkt med den ekade skönhet.

Vill man hänga med oss då ser ni datum samt klockslag på den ovanliggande bilden och klickar på denna länk. Jag hoppas att vi ses om en vecka!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Dan före dan före dopparedan…

  1. Tack för fina belgiska öler.Mitt intresse o smak för belgiska öler väcktes när jag som koncern HR- chef jobbade I Bryssel o besökte o blev bjuden på diverse öl- o matställen I stan.Min fråga är: kan jag få levererat utvalda öler som jag tidigare fått som belgoklubbmedlem( ex Arend Oak 135)?Hälsningar / Gösta Ekelöf,Torpvägen 21,79161 Falun

  2. Hej Gösta. I nuläget finns det inte en sådan tjänst på Belgoklubben, tyvärr. Det skulle innebära en logistiklösning som vi för närvarande inte mäktar med. Dock finns möjligheten att gå in på Lådreserven och beställa före detta lådor.
    Vänligen/
    Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s