Vintagevecka!

Under förra veckan dök jag runt lite i alla våra skrymslen på jobbet där vi lagrar samt förvarar öl. Det visade sig att om man söker finner man…

Jag hittade brygder som inte finns längre och öl med både gamla etiketter samt kapsyler. Jag fann produkter från bryggerier som bytt namn och när jag summerade allt kunde jag presentera öl från fem decennier.

Det fanns både stora och små flaskor plus att jag även hittade två fat med några år på nacken. Det finns alla färger, många olika stilar samt ett vitt spann på procenter. Med undantag för några rariteter kör vi enhetspris på allting dvs 99:- för 25 och 33 cl samt 198:- för 75 cl. Menyn blev hela tre sidor lång och här nedan ser ni vad som erbjuds, vilket år jag uppskattat att produkterna är bryggda samt vilket bryggeri de kommer ifrån:

Kom gärna förbi och återupplev någon gammal favorit eller upptäck någon antik brygd som inte produceras längre. Vill man passa på att hälsa på mig så jobbar jag ikväll samt på torsdag och fredag.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s