Dolda budskap…

Ni är säkerligen en hel del som inmundigat och avnjutit St Bernardus Tokyo. Dem stora anledningen till brygdens återkomst var som tidigare sagt att krogen med samma namn firar fem år men igår erkände bryggeriet en annan sak.

Med tanke på att olympiska spelen skulle gått av stapeln tidigare i år och att spelen skulle utövats i just Tokyo fick bryggeriet etikettmakaren Jonas Devacht att införliva diverse sportatteraljer från sporter som utövas under OS. Trots utblivna spel undrar jag samt bryggeriet vilka av dessa ‘påskägg’ ni kan hitta?

Lycka till!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s