En glädjens kväll!

Efter 90 dagar av nedstängning har äntligen barer, pubar och restauranger fått öppna igen. Detta slag har varit hårt mot dessa näringar och nu uppmanas gemene man att stödja så mycket man orkar samt har lust/råd med.

Vi har ännu inte sett slutet på detta och vi kan omöjligen läsa ut några konsekvenser men jag är rädd att dessa tre månaders karantän kommer att skörda sina offer. Jag ber till St Arnoduls att alla mina favoritkrogar går mer eller mindre oskadda ur denna katastrof.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s