Upp på… Ner på…

Idag har jag äntligen gjort något som sticker ut lite från en vanlig dag och som utmanade det allmänna normaltillståndet för närvarande.

Under förmiddagen styrde jag kosan mot magasin 3 där mina bryggarvänner Stockholm Brewing huserar. Med mig på åkturen hade jag en kär vän som är förankrad i samhällets kulturella ådra. Min reskamrats namn är Love Antell och denna mångsysslare är mest känd som musiker, dels på solokvist men även som frontman i bandet Florence Valentin. Det sistnämnda är efter elva år i malpåse på väg att släppa en ny skiva samt ge sig ut på Sverigeturné. Det är här jag och ovanstående bryggeri kommer in…

Om allt blir som vi tänkt oss är planen att bryggeriet ska brygga en öl till denna platta och att brygden bland annat ska följa med bandet runt på turnén samt finnas tillgänglig på de ställen där bandet spelar. Brygden, som för övrigt går under arbetsnamnet Upp på… Ner på… efter en av bandets tidigare låtar, kommer troligtvis även släppas i begränsad upplaga på Systembolaget och eventuellt dyka upp på bandets releasefest för skivan som möjligtvis kommer att hållas hos oss. Ni hör att det finns mycket om, men som sagt var detta bara var ett spånande möte och en presentation av idéer. Hur som helst låter det initialt mycket lovande och jag kommer självklart hålla er uppdaterade!

Nu vankas det Skrubbetisdag med quiz och för att citera Love: Kom om ni kan, kom om ni vill…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s