Ett Mirakel är på väg hit!

I januari 2018 avslöjade jag att det fenomenala petimeterbryggeriet De Ranke experimenterade med spontanjäsning och egen lambictillverkning. Arbetsnamnet var Lambic de Dottignies men när produkten nu når utanför festivaler och blir mer kommersiell har den döpts till…

Mirakel. Eftersom jag vet hur det här bryggeriet verkar och agerar förväntar jag mig en fantastisk brygd. De skulle aldrig buteljera, etikettera och släppa något de inte var 100% nöjda med. Till min och några av er stora glädje vill jag också passa på att meddela att denna syrlighet väntas med absolut största säkerhet in till jobbet under våren. Mina förväntningar samt förhoppningar är stora och jag lovar meddela er när det är dags.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s