Julgransplundring!

Om en vecka är det dags att fylla på sina lager eller återse sina favoriter. Då är det dags för Belgoklubbens julgransplundring. Alla medlemmar kommer att ha möjlighet att köpa några få av klubbens tidigare lådor.

Om lite drygt en vecka, dvs klockan 19:00 på fredagen den 25:e januari, öppnar portalen och ni har sju olika lådor från 2017 och 2018 att välja på och det fina i kråksången är att klubben bjuder på frakten! Emellertid finns det bara ett fåtal lådor kvar av varje så det gäller att hänga på låset. Sex av dessa lådor är forna säsongslådor och de ser ut som följer:

På grund av en administrativ habrovink och till er stora lycka har våra lagerkompanjoner i Belgien funnit några lådor av ‘Spontan Magi‘ som får vara med under denna kväll. För att kunna delta måste man vara medlem och en genväg är att följa denna länk.

Nu tar vi fredag och ha en trevlig helg!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s