Nominerad!!!

Sedan 2012 har tre stycken belgiska ölkonnässörer drivit sidan Beerawards där de nominerar olika öl, barer, restauranger och annat som är ölrelaterat.

Till min stora förvåning fann jag att min lilla blogg var nominerad under kategorin ‘Bierwebsite van het jaar‘ i år, vilket glädjer mig något oerhört. Jag skulle bli oerhört tacksam om ni ville gå in och rösta på den! Vänligen notera att den är på tredje sidan och att ni måste rösta i totalt fem kategorier för att räknas.

Tack på förhand och för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s