Skåp att hyra!

För tio år sedan byggde vi en stor glasad ölkyl på jobbet vilken många av er som besökt oss har sett. Förutom hyllsystem fyllda med allsköns belgiska storflaskor har vi även 30 stycken skåp som man kan hyra för att förvara eller lagra öl i. Dessa 30 skåpsinnehavare ingår i en exklusiv klubb som går under namnet Club Caveau.

För första gången på väldigt länge har det blivit ett par skåp lediga och därför vill jag erbjuda någon av er chansen att knipa något av dem. För en årsavgift på 950:- får man chansen att köpa udda rariteter eller favoritbrygder som man kan ställa in i sitt skåp. Det kan användas för exempelvis lagring av öl eller varför inte till representation.

Förutom tillgång till ett eget väl tempererat skåp vilket man givetvis får döpa själv erhåller man även ett Club Caveau-kort som är laddat med 10% rabatt. Låter detta intressant kan ni skicka mig ett mejl på jens.skrubbe@gmail.com

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s