Sista platsen till Bryssel!

Som många av er vet har jag sedan tre år tillbaka löpningen som motpol till mitt övriga liv som består till stor del av belgisk öl. I år blir även tredje gången jag tar med en grupp som tänker likadant till Bryssel för att njuta av dessa två ytterligheter.

Tidigare under veckan fick jag ett återbud och nu undrar jag om någon av er vill hoppa på tåget. Loppet går av stapeln söndagen den 28:e oktober och vi åker ner tidigt dagen innan samt åker hem på måndagkvällen. Förutom att genomföra en halvmara kommer vi att besöka lambicbryggeriet Cantillon, äta och dricka på några av Bryssels utmärkta restauranger samt krogar.

Flyg, hotell, transfer i Belgien och anmälningsavgift till loppet kostar 4500:- Låter detta intressant och vill knipa den sista platsen mejlar man mig på: jens.skrubbe@gmail.com.

Nu ska jag gå och servera Bokkereyder

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s