Mest surt och mycket nytt!

Nu har jag fått tag i lite ovanliga och nya brygder som jag tänkte servera sista lördagen i juni. För lite drygt en vecka sedan skickade jag en glimt om detta och nu har jag realiserat tankarna. Det kommer att bli en provning med 10 öl plus ett par överraskningar. De flesta har mig veterligen inte synts i någon större utsträckning i Sverige och vissa vet jag med säkerhet aldrig funnits förut i Sverige. Det mesta är syrligt på ett eller annat sätt och dessa utvalda bryggerier tillhör mina absoluta favoriter.

  
Uppställning ser ut som följer:

Brett-Elle (Lambiekfabriek)

Lambic d’Aunis (Cantillon)

Crianza II (De la Senne)

Nonniversaire Calvados BA (HopSaSam)

Blanchot (Fantôme) 

   
Tuverbol 2017 (Loterbol/3 Fonteinen)

Oerbier Special Reserva 2015 (Dolle)

Whole Lotta Bluebs (Verzet)

If Only The Hof Had A Beard (Hof ten Dormaal)

Dark Horse Reserva (Struise)

Verkar denna provning som går av stapeln lördagen den 30:e juni med start vid 18:00 intressant bokar man en plats på jens.skrubbe@gmail.com alternativt på 0709993789. Vi kommer att hålla till i en lokal på Kungsholmen i Stockholm och kostnaden är 800:- per plats. Det finns åtta platser så först till kvarn gäller…

Trevlig helg och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s