Triporteur Basta.

Avdelningen udda och konstiga öl har fått en ny kandidat om titeln. Idag berättade Bert van Hecke att hans spökbryggeri B.O.M.Brewery är på väg att lansera en säregen brygd som går under namnet Triporteur Basta. 

   

Som namnet antyder är ölen bryggd för den italienska markanden och denna gången står bokstavskombinationen IPA för Italian Pasta Ale. Den maltrostande bryggaren Bert har överträffat alla sina tidigare tokigheter när han denna gång har gett sig på att producera an ale bryggd med bland annat pasta och Torpedinotomater. Självklart måste jag försöka komma över den även om mina förhoppningar inte är överdrivet höga.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s