Bäst 2017!

Årets sista skälvande timmar. Ett fantastiskt ölår är strax till ända. Som brukligt dyker det upp allsköns olika listor och jag tänkte också bidra med en sådan.

 Framför mig har jag årets sista tick Sante 21 från Fantôme. Den kommer inte hamna på min lista där jag har valt ut mina tio bästa nya tickningar under året som gått. Jag hade lätt kunnat trycka in ett flertal av de 13 olika Black Damnation från Struise som släpptes i våras men det vore för enkelt och lite orättvist.

 
Utan inbördes ordning eller rankning ser mina tio favoriter anno 2017 ut som följer. Tyvärr är inte mitt minne så bra som det varit så jag har säkert glömt någon härlig brygd som borde varit med men så här blev den:

La Vie est Belge – Cantillon 

The Belgian Goat – La Lienne

Blackxplosion – Amai

Merry Month of May – Bokkereyder 

III Gravity – Jandrain-Jandrenouille 

Wadesda 7 – De la Senne/Cantillon 

Chouke – Cantillon 

La Grande 100 – La Rulles

Ma Bitch – Bastogne

Cuvée Sofie Cloudberries – Alvinne/Jackdaw 

Ha nu en fantastisk nyårsafton så ses och hörs vi på andra sidan. Något säger mig att 2018 också kan bli ett fabulöst ölår!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s