Alvinne ? har fått ett namn.

Förra veckan rådfrågade Glenn Castelein på Alvinne bryggeriets följare på Facebook om ett namn till en ny produkt som dittills kallades ?. Det strömmade in olika namnförslag men nu har de bestämt sig.

Brygden släpps snart och är en Barleywine som lagrats två månader påCalvadosfat och sexton månader på Pedro Ximenez Sherryfat. För de som är sugna på att smaka denna nya produkt kan jag glädja er med att den kommer in till Pressklubben.

Efter en del huvudbryderier valde bryggeriet namnet Alvinnter is Coming med motiveringen:

We have decided … Alvinnter is Coming it will be. Thanks Rob Doyle for your input, I will be in touch to get some beer over to you. Thank you for the many many suggestions, it has been hard to make a choice. But as a diehard fan of Game of Thrones, this one won me over 😉

Ser fram emot att få testa och servera den!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

2 tankar på “Alvinne ? har fått ett namn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s