St Bernadus Abt Special Edition 2017

Varje år sedan 2012 har det Watoubelagda bryggeriet St Bernad släppt sin mäktigaste brygd på dekorerade magnumflaskor. Så även i år och nu har den släppts i Belgien och förhoppningsvis får vi se den även i Sverige! 

Årets butelj har smyckats av den franske konstnären Bernard (sic!) Pra och i ett surrealistiskt kollage a la Archimboldo har Bernard återskapat konstnären Van Gogh. Det är första gången jag stöter på Bernards konst men jag fann den väldigt underhållande men då är jag ett gammalt Dalifan.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s