Eternity suddar ut gränser…

Upplever för närvarande en magnifik helg i Liège designad av Liège Beer Routes men morgonens inlägg handlar om ‘evigheten’. Återigen står Brussels Beer Project bakom en innovativ brygd som fungerar som en brygga mellan olika dryckestyper…

  
Lagom till sommaren släpper de en samarbetsöl tillsammans med den franska elektronikamusikern Vitalic Official som döpts till Eternity. Det gränsöverskridande inslaget med just den öl är att inspirationen tagits från drinken Gin & Tonic with Cucumber. Ölen är följdaktligen smaksatt med enbär samt gurka och ska enligt utsago vara en aning syrlig. Jag hoppas de har satt balansen i brygden för annars kan det kännas konstigt. Förhoppningsvis kommer jag komma över den och om jag gör det ska jag tydligen lyssna på detta samtidigt som jag dricker den…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s