Saisonprovning på Pressklubben!

Idag har jag kopplat årets upplaga av den fullkomligt magiska Saison Dupont Cuvée Dry Hopping på jobbet. Den är i suverän form och försvinnande god!

På tal om Saison så har vi på Pressklubben blivit tillfrågade av ölmagasinet c/o Hops att hålla en provning om denna vallonska bondölstil i samband med att det nya numret om just den ölstilen släpps. Självklart gör vi det och nu är min förhoppning att ni vill komma på ett sånt event.

Torsdagen den 1:a juni vid klockan 19 tänkte jag servera sex olika belgiska öl med koppling till ämnet samt berätta en och annan anekdot. Detta kalas kommer att kosta 495:- och då ingår även ett rykande färskt nummer av magasinet. Bokning sker på info@pressklubben.se och det är först till kvarn som gäller…

Hela denna Skrubbetorsdag kommer att bada i Saisonens tecken och exempelvis kommer jag bland annat att koppla vårt sista fat av den undersköna samarbetsbrygden Deux Amis samt universums sista fat av min och Tobias Göth skötebarn Gröndals Grisette bryggd av Modernist. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s