Åkerbärslambic!

Hur vore det med en lambic innehållande det mytomspunna och välsmakande åkerbäret? Denna fråga kommer upp från tid till annan men vad jag vet har det ännu inte praktiserats. Nu har frågan på allvar lyfts igen och nu behöver jag er hjälp eftersom jag tror, nä jag vet att det skulle bli en fantastisk produkt!

 Historien är den att jag, genom en nybliven surölsgrupp, blivit ombedd av en lambicblandare  att undersöka möjligheten att komma över en ansenlig mängd åkerbär. Till att börja med handlar det om några kilo för att göra en testbrygd men eftersom jag anar att det kommer att bli fenomenalt talar vi om bra mycket mer. Självklart vore det bra om eventuella tips kunde följas av en tänkt kostnad för detta röda lilla mästerverk. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

1 tanke på “Åkerbärslambic!

  1. Kan hjälpa till med att plocka åkerbär om jag får ta del av testybrygden då! ::)) Vad är det för grupp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s