Ett tack och en ursäkt…

Vilken fantastisk uppslutning! Jag är rörd och fantastiskt glad över att så många tog sig tid att vara med på min UNTAPPD-manifestation igår. Vilket gensvar!

  
Redan vid öppnadet klockan 17 stod det klart att detta skulle bli stort eftersom alla hundratals ölprovarglas vi har på jobbet tog slut. Det var glas överallt och jag hällde de tolv olika ölen jag lovat erbjuda för så fort jag kunde. Trots att jag i vanlig ordning tagit mig vatten över huvudet gick det hyfsat smärtfritt och alla som ville ha manifestationsbrickan fick den.

   
 
Vi erbjöd ovanstående öl till de hugade och för de allra flesta var det idel nya tickningar. Under kvällen följde vi även resultatet av denna handling på UNTAPPD:s sida och vår insats gav ett väldigt trevligt resultat. Under en kort stund var vi 1:a i världen men när kvällen slutade hade vi fallit till plats två vilket ändå känns mycket hedersamt med tanke på hur många ställen det finns därute!

  
Jag tycker detta bevisar att jag inte behöver falla för trycket och betala pengar för att bli en ‘verified venue’, eller? 

Dock finns det fler sidor på myntet och just denna heta potatis har engagerat många. Jag är återigen tacksam för allt stöd och alla synpunkter, det är mycket värt. Ett extra tack vill jag rikta till ölgurun och mästaren Stene Isaksson på Akkurat som tog mitt dilemma ytterligare några steg i UNTAPPD-hierarkin. Detta har resulterat i att vi har fått en officiell ursäkt från UNTAPPD som lyder:

Hello Jens,

My name is Brandon Walker – I’m the VP of Sales at Untappd. I’m reaching out this morning in regards to a conversation you’ve had with one of our Lead Development Analysts, Tim Dearth. I just arrived back in the country yesterday afternoon from holiday, so please forgive my delayed response on this matter. One of our other reps, Paul, is speaking with Sten at Akkurat and your email was brought to my attention through him. 

Jens, I’ve spent the last two years developing a sales program founded in integrity, positivity, and open communication. Our approach is meant to be one of ”let the information speak for itself” – definitely not one of strong-arming or intimidating potential customers. At the end of the day, word of mouth and reputation are paramount, and it’s incredibly important to us that we maintain a positive presence in the industry.

Tim is one of the most genuine, sincere people on our team. I am so sorry that you two had a negative experience, but I assure you that is not common on his or any other Untappd employee’s part. I understand that you do not currently wish to pursue further conversations about Untappd for Business – all I ask is that you give me an opportunity make amends to you and your team.

Either way, I hope you accept my apology on behalf of the Untappd team. Please let me know if you’d like to speak sometime this week. 

Very respectfully,

Brandon Walker

VP of Sales, Untappd

I och med detta kan jag tycka att saken är utagerad. Emellertid måste jag tyvärr berätta att jag klippte bort stycket där Brandon ändock försökte sälja in UNTAPPD till oss genom att bjuda på några månader osv., osv….

Lite smolk men ändå trevligt att det rör om lite…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s