En surölsprovning utöver det vanliga!

Jag fnittrar inombords efter denna extremt annorlunda upplevelse jag precis haft. Jag har testat tre lambicer och en oud bruin utan att uppleva syran! Helt omvälvande och fantastiskt samtidigt som det känns konstigt och udda…

  
Genom Frank Hedman, bryggare på Ängö Kvartersbryggeri, kom jag för några veckor sedan i kontakt med ett piller som sas ta bort all möjlighet att känna syra. Häftigt, tänkte jag, och blev väldigt glad över att erhålla två av dessa helt naturligt framställda tabletter. Dock har det tagit tills idag innan jag har kunnat prova dem men som sagt var det årets, utan konkurrens, mest udda och roligaste provning!

  
Självklart vill jag delge fler denna extrema upplevelse och därför har jag beställt egna piller. Dessa tänker jag kombinera med 15 olika syrliga belgiska produkter under en fredagskväll i början på juni. Min tanke är att man först dricker ölen påverkad av pillret och när effekten dör efter ca en halvtimme får man möjlighet att prova produkten som den ska vara. 

Är man intresserad av ett dylikt evenmang bokar man sin plats antingen på jens.skrubbe@gmail.com eller i facebooktråden som följer. Vi kommer att hålla till i en lokal på Polhemsgatan 21 (Kungsholmen, Stockholm) och provningen börjar kl 18 fredagen den 9:e juni. Priset för detta konstiga event är 850:- och det kan man antingen swisha till 0709993789 eller sätta in på bankgiro 439-0175. 

Jag hoppas vi ses för detta är väl värt att prova.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s