Boskeun kommer hit!

Klockan är sen men vad gör det när man blivit mer eller mindre lovad Dolles Boskeun både på fat och flaska till jobbet! Att detta överhuvudtaget är möjligt glädjer mig något oerhört och påsken känns mer välkommen än någonsin.

  
Denna förträffliga påsköl, som stundom roat mig,  är en sällan skådad produkt på våra breddgrader och är sprungen ur en vacker historia mellan två bröder. Tacksamt nog fortsätter bryggaren Kris Herteleer producera denna bärnstensfärgade ädelsten som var bland de första i den tidsanpassade stilen och efter denna lyckträff är det bara mästerverket Stille Nacht som saknas av Dolles fantastisk öl (på fat) sedan kan jag dra mig tillbaka….

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s