Strongest than Snus & Oude Snus Tilquin

Redan för någon månad sedan fick jag en idé om att smaksätta mitt nikotinbehov med belgisk öl. När jag mötte den inspirerande Conny Andersson för någon vecka sen pratade vi om det och nu har jag för en gångs skull gott från tanke och ord till handling. På extrem hobbynivå bör understrykas…

 
Tidigare i veckan beställde jag ett enkelt gör-det-själv-kit och istället för vatten tillsatte jag en halvan med Tilquin Oude Gueuze och andra halvan med White Ponys Strongest than Ever. Lätt som en plätt. Nu är det bara att vänta i ett par dagar innan vi för se hur slutresultatet smakar…

  

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

   

1 tanke på “Strongest than Snus & Oude Snus Tilquin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s