Årets snyggaste etikett?

Då har jag nyss avslutat det sista löppasset innan årets viktigaste lopp, Bryssels halvmaraton. Det är detta man har kämpat för och efter lite över 180 mil på 14 månader känns formen helt ok…

  
Idag får jag levernas på specialölen jag tagit fram i samband med detta. Ölen är som sagt döpt till Maratonic ‘Run Skrubbe, Run’ och tidigare i veckan presenterade den suveräna grafiska formgivaren Christer Källström brygdens etikett och jag blev hänförd i kvadrat!

  
Visst är den snygg! Jag tycker den är helt otrolig. Nu hoppas jag bara innehållet motsvarar förväntningarna. Enligt bryggarna på Jackdaw är det en tvålägesöl, antingen älskar man den eller så gör man det inte…

Imorgon vet jag svaret. Nästa Nacka Strand!

Tack föruppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s