#4 Följ med på finalen till Bryssel

Som titeln säger innebär denna belöning en resa till Bryssel den 5:e och 6:e november tillsammans med mig och Gustaf. Förutom att gå på finalen av Brussels Beer Challenge är denna resa full av öl, mat, pub- och bryggeribesök samt ölbutiker. Under två dagar utforskar vi Bryssel och allt vad denna livliga stad har att erbjuda. 

  
Cantillon, Moeder Lambic, Nuetnigenough, Stoemelings, Poechenellekelder, Mort Subite, Delices et Caprices, Brussels Beer Project, Delirium Café och Bier Circus. Möjligheterena är oändliga. Denna belöning inkluderar resa till Bryssel, transfer i Belgien, en natt på ölhotellet Zoom, bryggeribesök, all mat och all dryck! 

  

Denna belöning är tyvärr bokad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s