#3 Bryggning av Södvik Säsong 2017

Följ med mig och brygg nästa års upplaga av Södvik Säsong. Någon gång i maj 2017 åker vi tillsammans till något av Sveriges alla bryggerier och är med under hela bryggsessionen. Vi hjälper till i den mån vi kan, vi observerar och vi följer processen. Denna dag kommer även att kantas av fantastisk öl och god mat. Som brukligt avslutas kvällen med middag och ännu mer öl på någon av Stockholms ölrestauranger. Väljer man denna belöning ingår resan till och från bryggeriet samt all öl och mat under dagen! 
   
   

Denna belöning är tyvärr bokad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s