Södvik Säsong 2016

Med en vecka kvar till bryggning av årets Södvik Säsong är tiden kommen för att avslöja vilken förändring vi kommer att göra 2016. Som brukligt gör vi alltid en liten tvist på de olika årgångarna och jag har redan avslöjat att vi ska dra ner den till 6,5% igen gentemot förra årets 7,5% samt att vi ska ha en etikett från Mia Thybergs nyproducerade målningar men den stora nyheten är att…

…trumvirvel…

 
…Södvik Säsong 2016 blir helt ekologisk! 

Eftersom hela Södviksprojektet hade detta som tema och mål känns det fantastiskt att äntligen kunna presentera en ekologisk variant på vårt skötebarn. Om en vecka är det ett faktum och om några månader kommer vi att kunna njuta av resultatet.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s