Jullugnet börjar infinna sig…

Sent om sider kan även Skrubbe sätta sig ner i lugnan ro och njuta av granens ljus och decembermörkrets tystnad. Likt julen har jag glada nyheter så här dagen före dagen före dopparedagen..

  
Idag fick jag klart med ett galleri som kan tänka sig att husera mitt välgörenhetsarrangemang i juni. Prodektet som går under arbetsnamnet ‘Const mot Cancer’ kommer att gå av stapeln mellan den 10:e och 17:e juni på Galleri Draken i Gamla Stan (Stockholm). Jag vill även passa på att tacka er som engagerat i er i projektet och erbjudit era tjänster på ett eller annat sätt. Tillsammans kan vi göra underverk!

  
Idag har jag även färdigställt etiketten till Lucia Imperial Stout Cherry Reserva och jag är tackasam och glad för er skull som var kloka nog att buda på platserna till eventet i Sundborn där ölen kommer att inmundigas. Jag hoppas att Love samtycker med att jag ändrade lite på hans orginalutgåva…

  
Nu tänker jag bara sitta ner, äta och dricka i några dagar. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s