Realeaser både här och där…

Nu klockan 10 släpptes så den i min värld eftertraktade Chimay Oak Aged Grand Réserve. När webbdörren öppnades försvann en uppsjö av de 248 flaskorna fort trots att man endast fick beställa en flaska per konto. Nu finns det endast 14 flaskor kvar på webbsaldot för de som vill investera i denna unika öl!

  
Med ny design på flaskan och ytterligare en % är mina förväntningar skyhöga men Chimay har levererat förut så jag hoppas de uppfylls! 

Realease nummer två blir klockan 20 ikväll när jag knäcker världshistoriens första fat av Kongero Saison. Förutom denna specialöl blir det skönsång av gruppen Kongero, lite meet-and-greet med de svenska bryggarna och ett gäng andra härliga öl från både Alvinne och Jackdaw som ligger bakom denna samarbetsöl. Det vore kul att ses!

  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s